Om os

Magni Danish Toys er en af Skandinaviens ældste aktører i legebranchen. Magni har igennem årtier stået for seriøsitet, loyalitet og fleksibilitet, hvilket er kerneværdier, der fortsat danner grundlag for hele vores forretning.

Magni er en del af koncernen EMCERA FINANCE ApS, sammen med virksomheden Rabo Tricycles A/S, der også er baseret indenfor legebranchen. På tværs af alle koncernens datterselskaber, er skandinavisk identitet og pædagogisk forståelse centrale elementer i konceptudviklingen. Ydermere er begge forretninger bygget op om et balanceprincip mellem pris og kvalitet.

Hos Magni mener vi, at alle bør have mulighed for at nyde godt og sikkert kvalitetslegetøj, hvorfor prisniveauet hos Magni ligger omtrent 8-16% under konkurrerende legetøjsvirksomheder i det nordlige Europa.

Magni opererer primært i netop det nordlige Europa, herunder Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Virksomhedens hovedkontor befinder sig i Aalborg, Danmark, men Magni har kørende sælgere i hele Danmark samt Norge, Sverige og Tyskland.


Et bredt sortiment

Vi har et indgående kendskab til markedet og dets udvikling er nødvendig ved sammensætningen af et bredt men konkurrencedygtigt sortiment. Sammen med vores egenudviklede produkter fra Magni, repræsenterer vi også en række internationale brands, heriblandt Goki, APLI, Navir m.fl.


Tilbagekaldelser

CSR

Hos Magni Danish Toys er udvikling altid i fokus. Med egen design- og produktudviklingsafdelingen styrker vi løbende vores sortiment og skaber allerede her grundlaget for den gode kundeoplevelse. 

Vi mener nemlig, at den gode kundeoplevelse allerede starter ved produktionen af vores produkter, hvorfor vi hos Magni nøje udvælger vores leverandører. Vi kræver blandt andet, at alle vores leverandører har mindst én af følgende certificeringer; BSCI, Sedex, ISO9001 eller lignende. 

Disse certificeringer fokuserer på forskellige aspekter af virksomhedernes drift herunder særligt sociale og etiske aspekter af denne. Dermed er kravet om certificering med til at opretholde bæredygtighed gennem hele forsyningskæden.

Alle vores produkter opfylder følgende:

  • CE-mærkning
  • SGS-certificering
  • EN 71, EN 71-2 og EN 71-3 standarder (med danske undtagelser)

Hos Magni's produktudviklingsafdeling spiller bæredygtigt materialevalg en central rolle, hvorfor Magni også er registreret partner i FSC-samarbejdet, hvilket blandt andre tiltag afspejler vores ønske om at sikre forsvarlig produktion og udnyttelse af ressourcer. Desuden er vi i gang med løbende at udskifte vores konventionelle plastmaterialer til biologisk nedbrydelige materialer som hvedestrå.

I forbindelse med vores gennemgående fokus på bæredygtighed, arbejder vi aktivt for at integrere principperne fra FN Global Compact i vores virksomhed, og stræber efter kontinuerligt at forbedre vores overholdelse af netop disse principper. I kraft af dette udfører vi en række aktiviteter relateret til vores CSR-strategi, som I kan læse mere om her.